Super Nudge 6000

Klassiske spilleautomater har gjort et stort comeback i verden av online casino spill. Med Super Nudge 6000 kan du få tilgang til en av de beste produktene i denne kategorien, presentert av NetEnt.

Selve spillet foregår på en tradisjonelt utlagt fruktmaskin. Spillet i seg selv ser ut til å befinne seg i en klassisk amerikansk spisestue. Røde stoler på høyre side ved siden av et vindu, hvor et skilt som leser «Motel» delvis kan ses. Til venstre ser du et par barstoler, og dette utgjør det generelle landskapet rundt Super Nudge 6000.Super Nudge 6000

Det er egentlig ikke noen form for lydspor med Super Nudge 6000. De eneste lydene som spinner hjulene er den sjarmerende jinglen som spiller hver gang en seier blir dannet. Med dette er Super Nudge 6000 et avslappet spill. Selv om det er strippet til det aller nødvendigste er det ikke kjedelig. Les videre for å finne ut hvorfor.

Super Nudge med 2 sett med hjul

Når du åpner spillet, vil du oppdage at det er to sett med hjul, men basisspillet spilles på selve bunnsettet. Dette består av tre hjul og tre rader, noe som er et ganske vanlig oppsett for denne typen spor. Ved disse hjulene kan du spinne gjennom klassiske fruktsymboler, som alle har en liten 2D-effekt.

Det symboler som appelsin, en sitron, en klase med druer og en skivet vannmelon. Alle er ledsaget av et sølvklokke-symbol og en gylden dollar. Når du begynner å bruke det andre settet av hjul, vil disse øke, men vi vil forklare mer om det litt senere.

Så langt som de ekstra betalingslinjene går, har NetEnt inkludert totalt fem av disse, med en enkelt som går over midten, topp- og bunnhjulene. To andre er inkludert i begge hjørner. Disse er festet på plass, slik at du ikke kan tilpasse dem på noen måte. Du kan imidlertid justere innsatsen du plasserer per spinn i nederste høyre hjørne. Deretter kan du endre mengden mynt du bestemmer deg for å satse per linje ved å bruke “Bet” -knappen. Dette bytter mellom en eller 10, så med den høyeste myntvalg og høyeste innsats-nivået, vil du kunne plassere maksimal innsats på EUR 10 per spin.

Super Nudge 6000 spesialfunksjoner

Super Nudge 6000 kommer med noen riktig gode spesialfunksjoner. Den viktigste spesielle funksjonen i dette spillet er Supermeter Mode, og dette er hvor det andre settet av hjul kommer inn for å spille. Disse legges igjen i et trehjuls- og tre-rad-grensesnitt, komplett med nøyaktig samme fem betalingslinjer som hovedspillet. Imidlertid, som tidligere nevnt, har dette hjulet forskjellige ikoner. På denne ene vil du spinne gjennom symboler av kirsebær og pærer, som går med i ikonene til vannmelon og druene.

Det er også 7tall og gyldne kroner i denne modusen. For å få tilgang til Supermeter-modus må du satse maksimalt 10 mynter. Og modusen vil bli utløst på slutten av hver vinnende kombinasjon som er dannet på første hjulsett.super nudge 6000

Når du har dannet en matchende kombinasjon, blir gevinsten automatisk overført til det opplyste tegnet over hjulene. Dette gir deg muligheten til å bruke “Samle” -knappen for å motta dem som de er, eller alternativt, gå videre til Supermeter-modus. Du kan satse 20, 40 eller 60 mynter per spinn fra gevinstene dine.

Hva kommer navnet Super Nudge 6000 fra?

I dette spesielle klassiske joker spillet er det også en automatisk nudge-funksjon. Og det er nudge-funksjonen som har gitt spilleautomaten dets navn. Maksimal mengde nudges øker avhengig av hvor mye du satser.

Skulle du klare å snurre tre av de gyldne kronene på en vinnende betalingslinje i denne modusen, får du en overraskende utbetaling. Gevinsten varierer mellom 300 og 6000 mynter. Supermeter kreditter kan samles inn og returneres til grunnspillet når som helst. Så hvis du satse et par runder og fortsatt har noen mynter igjen, kan du for eksempel bruke “Samle” -knappen og deretter spille basisspillet en gang til.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]