Jokerizer

Jokerizer er en fantastisk vakker og grafisk rik 3D-spilleautomat fra Yggdrasil Gaming. Spillet har 5 hjul og 10 betalingslinjer, og er blant de første spillene Yggdrasil Gaming har sluppet. Spillets grensesnitt sammen med spillets gang er både jevnt og enkelt. Jokerizer kan alle spille på. Jokerizer er et ikke-progressivt slotspill uten free spins. Men du får en enkel, men underholdende spille-økt i de mest herlige grafiske omgivelser.jokerizer

Dette er et veldig underholdende spill med noen innovative funksjoner du kan dra nytte av. Grafikken er av meget høy kvalitet, men det har vi allerede sagt. Jokerizer har også en meget fin og høy RTP på 98,00%. Gi det et forsøk med en gang eller les hele anmeldelsen nedenfor.

Spillet tilbyr også en serie bonuser, og Joker er hovedsymbolet i denne klassisk utformede 3D spilleautomaten. Noen av fordelene du vil absolutt elske inkluderer Jokerizer-modusen, mystery-gevinster og premier på opptil 6000 mynter. Spill på din Mac, Windows eller mobil.

Jokerizer Tema

Som navnet antyder, er spillet basert på et kort kort og verdiene og symbolene på kortene. Queens, Kings, Aces and Jacks er alle fremtredende. Vi sier det på engelsk fordi det er slik de ser ut på skjermen. Uansett er det er selve Jokeren som vil øke gevinstene dine betydelig.

Spillet inneholder også noen av de tradisjonelle symbolene som du vil knytte til klassiske Vegas spilleautomater. Disse inkluderer diamanter, stjerner, frukter og andre kjenninger. Spilleautomaten Jokerizer griper definitivt din oppmerksomhet med sin meget fargerike grafikk i lilla, blått, grønt. Yggdrasil har lagt til et fint bakteppe med tanke på bakgrunnsmusikken. Mange gode norske nettcasinoer vet det lønner seg å ha med Yggdrasil og Jokerizer på laget.

Spesialfunksjoner

Som andre Yggdrasil spilleautomater kommer Jokerizer med en autospin-funksjon. Her kan du lage mellom 20 og 1000 automatiske spinn. Du har også muligheten til å velge uendelig spinn! Dette betyr ganske enkelt at du kan fortsette med dagens virksomhet som vanlig. Når du kommer hjem igjen, vil hjulene ha fortsatt å spinne fram gevinster som vises på kontoen din. Autospin ser kanskje ikke ut som mye, hvis du har tid til å sitte og snurre hjulene. Men det kommer definitivt til nytte når du vil fortsette å spille, men du må forlate datamaskinen.

Bonusfunksjoner

Ikke mange joker spilleautomater kommer med mye ekstra. Jokerizer har iallefall noe på lur til oss. La oss se hva du kan finne.

Joker Mystery Win

Hvis du kan lande tre jokere på midten av tre hjul under basisspillet, vil du utløse Mystery Win. Du vil bli tildelt en premie på mellom 1000-6000 mynter. Tre på rad vannrett eller diagonalt er det en garantert 6000 myntgevinst til den heldige vinneren.

Jokerizer Mode

Dette er hva det handler om! Og du får sjansen til å spille denne funksjonen hver gang du lander en seier. Du kan samle dine gevinster, eller du kan bruke den store Joker-knappen. Hver tur i Jokerizer mode vil koste deg 20 mynter.jokerizer

Det er en høyere sjanse til å vinne i Jokerizer-runden, og du trenger bare to Jokere for å utløse Mystery Win-funksjonen. Når gevinstene dine har nådd null, blir du tatt tilbake til basis-spillet.

Konkluderende ord

Spilleautomaten slår til med en fantastisk RTP på 98%. RTP betyr Return to Player. Sjeldent å se en så høy RTP på noen som helst spilleautomat. Hvis du vil prøve ut et jokerspill som ved første øyekast ser ganske tradisjonelt ut, la deg overraske. Her er det noen skjulte overraskelser som kanskje gjør denne til en hit for deg. Jokerizer er en skinnende utgivelse fra Yggdrasil som glitrer med fruktige symboler. Men, pass på! Hvis du bruker autoplayfunksjonen, vil Jokerizer-funksjonen starte automatisk etter en seier – det er ikke mulig å samle inn gevinstene dine.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]