Joker Pro

Joker Pro er en Net Entertainment spilleautomat med 5 hjul og 10 betalingslinjer. Den kan spilles på alle enheter fra 10 mynter per spinn. Man kan vel kalle Joker Pro en slags futuristiske vri på en klassisk spilleautomat. Spillet handler om Joker Pro Re-Spins-funksjonen. Hjul 1 og 5 blir wilds og det er 3 Hot Spot-stillinger på de 3 midtre hjulene. Hvis du er heldig nok til å få 3 wilds på disse hjulene, vil du vinne topp-prisen på 1000 ganger din innsats.JOKER PRO

Noe som kan komme som en overraskelse er at det bare er 10 betalingslinjer tilgjengelig i NetEnt-spillet. Dette går imot hva selskapet kanskje er best kjent for – kompliserte 3D automater med high-tech animasjon. Men de er generøse mot spillere og gir dem en god sjanse til å vinne. Joker Pros utbetalingstabell er snill. Med en utbetaling på 96,8 % til spillere, er det en god sjanse for at du vil kunne vinne stort på et spill. Joker Pro er mange nordmenns favoritt joker spill.

Faktum er at det bare er 10 betalingslinjer på tilbudet betyr at du ikke trenger å bry deg om hvor ikoner trenger å falle for å vinne. De kan bare lene deg tilbake og nyte av spenningen på hjulene mens Joker Pro får deg til å le.

Det glitrer på Joker Pro

Joker Pro åpner med et oppløftende lydspor med en techno/futuristisk følelse. Bakgrunnen er glitrende lys. Symboler på hjulene inkluderer diamanter, røde 7tall, klokker, hestesko og firkløver. Symbolet med høyeste verdi er diamanten. Med 5 av dem vil du bli belønnet med 200 ganger på linjespillet ditt. Eller 20 ganger din innsats hvis du klarer å få 5 på en betalingslinje.

Når det gjelder funksjoner, handler dette spillet om Re-Spins-funksjonen. Se etter jokerhatt-symbolet, som er scatter i basis-spillet. Hvis du får 1 eller flere på hjul 2, 3 eller 4, vil du utløse Re-Spins funksjonen. Scatter-symbolene som brukes til å utløse funksjonen, vil også bli sticky wilds som forblir fast på hjulene. Vår favoritt-funksjon på denne spilleautomaten.

Oppsummert

Se opp for wild symbolet som kommer på hjulene under Joker Pro Re-Spin! Dette vil belønne deg med en annen Joker Pro Re-Spin så hold deg til hjulene til slutten av funksjonen. Wilds kan bare vises på midten av 3 hjul og erstatte alle symboler unntatt scatter.joker pro

Det du trenger å se etter er 3 wild symboler som lander i Hot Spot-stillingene – Du vil da vinne 1000 ganger innsatsen din. Som et resultat vil Joker Pro Re-Spins-funksjonen ta slutt.

Joker Pro er et spennende og raskt spill som er ganske enkelt når det gjelder gameplay. Jeg anser det å være et medium varianse-spill med de større gevinstene som åpenbart kommer fra Joker Pros Re-Spins funksjon.

Joker Pro er tilgjengelig for å spille på desktop-, mobil- og nettbrett enheter fra 10 til 100 mynter per spinn. Spillet minner oss om andre NetEnt-titler som for eksempel Twin Spin når det gjelder utseende. En finfin joker spilleautomat.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]