Joker Millions

Joker Millions er et progressivt jackpotspill fra Yggdrasil Gaming. Det har en tradisjonell følelse, men har blitt gjort HD-klar. Spilles fra 25 mynt per spin og det er en Freeze and Respin-funksjon i basisspillet. Her vil vinnende symboler fra en kombinasjon holdes på plass og gir deg en ny kirsebær – Dette fortsetter så lenge frosne symboler vises. Det er også en multiplikatorfunksjon der du fyller opp kolonner for å få multiplikatorer opptil 5x! Og, det er sjansen til å vinne en riktig ellevill jackpot.joker millions

Yggdrasil Gaming har brakt oss denne klassiske fruktmaskinen. Joker Millions er en 5-hjuls, 25 gevinstlinjers spilleautomat. Gjengen bak spillet har også flesket til med re-spins, frosne symboler og massive 6 og til og med 7-talls progressive jackpotter. Spill mellom 0.25 og 25 per spin.

Yggdrasil kan joker spill

Hvis du vokste opp med å spille klassiske enarmet banditt stil slots, vil du finne mye moro på Joker Millions. Hjulene inkluderer en rekke gamle symboler som inkluderer klokker, meloner, kirsebær, plommer, appelsiner og sitroner. Den største betaleren er den heldige 7eren, som utbetaler 300 ganger din innsats hvis du klarer å finne 5 på en aktiv betalingslinje.

Den første funksjonen vi la merke til er freeze & respin. Hver gang en vinnende kombinasjon treffes, vil en utbetaling skje. De vinnende symbolene vil bli frosset på plass og hjulene spunnet igjen, og tilbyr en ekstra utbetaling på kirsebær. Så lenge et annet av det frosne symbolet vises, vil re-spins fortsette å tilby enda flere sjanser til å vinne.

Joker Millions jackpot

Joker Millions kommer også med multiplikatorer. Hver gang du fyller opp en kolonne med 3 av samme symbol, vil du dra nytte av en multiplikator. Den starter ved 2x for å fylle to kolonner og går opp til 5x hvis du klarer å fylle opp alle fem kolonnene. De frosne symbolene hjelper sikkert å fylle de kolonnene her oppe. Dette er akkurat det samme som finnes i spilleautomaten Fruitoids, forresten.

Hovedattraksjonen i Joker Millions er Jackpot Spin som utløses når du treffer 5 joker symboler hvor som helst på hjulene. Du vil straks bli tildelt 5 bonus gevinster som spenner fra mellom 5 og 2500 mynter. Jokerne vil da fryse på plass og hjulet vil spinne igjen.

På samme måte som de frosne symbolene, vil hjulene fortsette å rotere så lenge et joker symbol treffer. De vil også fryse inn i stedet. Jo flere jokere du treffer, jo større er potensiell premie. Hvis du er heldig nok til å fylle alle 15 mellomrom med en joker, vil du slå den progressive jackpotten og være i kø for en livsforandrende utbetaling!

Joker Millions oppsummert

Yggdrasil Gaming har skapt en liten skjønnhet av en spilleautomat med Joker Millions. Bildene er enkle, men ser HD ut sammenlignet med noen av deres konkurrenters tilbud. Handlingen på skjermen spilles ut til et jazzy soundtrack.yggdrasil

Joker Millions tilbyr mye i basisspillet, så vel som den progressive jackpotten. Det er sticky wilds og re-spins betyr at du ikke bare håper på den progressive jackpotten for å ha en sjanse til å vinne. Selvfølgelig er den progressive jackpotten en mektig imponerende gulrot. Jackpotten starter på € 100 000, men kan teoretisk øke til € 3m. Joker Millions ville få tommelen opp selv om den ikke hadde det progressive elementet.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]