Jackpot 6000

Dette er en morsom klassisk fruktmaskin. Ikke helt hva du kanskje ville ha forventet, men Jackpot 6000 er likevel et av de mest populære NetEnt-spillene til dags dato. Les mer i vår anmeldelse.

Liker du Jackpots vil du like Jackpot 6000

Jackpot 6000-spilleautomat trenger sannsynligvis ingen introduksjoner for fans av klassiske spilleautomater. I hjertet er det en enkel fruktmaskin, med kirsebær, sitroner og druer ved siden av klokker, stjerner og wilds. Likevel er det langt mer enn bare et 3-hjuls, 5 gevinst-linjers NetEnt-spill. Det er et jackpotspill hvor du enten går all in, eller ikke. En klassiker hvor vi er sikre på at du vil ende opp å spandere ekstra tid på!

Jackpot 6000 – Supermeteret

På Jackpot 6000 spilleautomat hopper du til et 2. sett med hjul når du får en seier. Her kan du enten spille pengene tilbake eller betale det ut. Jackpot 6000 minner litt om Jokerizer spilleautomat fra Yggdrasil.jackpot 6000

Men i Jackpot 6000 antar spillet at du kommer til å ønske å spille pengene tilbake. Den eneste virkelige forskjellen du vil se er at bakgrunnen endres, og dine gevinster vil blinke på toppen av hjulene. Så vær bare oppmerksom på at endringen er subtil, og hvis du ikke er kjent med spillet, kan du utilsiktet bruke pengene tilbake. Hvis du vil tjene penger i gevinstene dine, bør du bruke den lille pilen nede på venstre side. Fordi når du går inn i Supermeter-modusen, da er den virkelige kontantene (og jackpotten) kan vinnes.

Jackpot 6000 slot jokere

I det vanlige spillet fungerer joker symbolet bare som wild. Men, i supermeter-modusen, gir to jokere deg en tilfeldig premie. For det meste er du heldig når du får 100x din innsats, og 50x er ikke uvanlig, men den ekte trekningen er å vinne 6000 mynter. Derav navnet Joker 6000. Får du 3 jokere er du garantert topp-prisen. Med en smule tålmodighet og litt flaks kan det bli deg som drar hjem prisen. Det krever mot, siden du må sette alle gevinsten tilbake i spill for en sjanse til disse jokerne. Dette jokerspill krever nerver av stål.

Jackpot 6000 avkastning

Jackpot 6000 er et klassisk spor, så det er allerede ganske enkelt å begynne med. For eksempel spilleautomaten at du vil spille med maks mynter, slik at du kan dra nytte av supermeteret. Noen spillere kan la seg forstyrre av dette. Da foreslår vi at du bare dropper det.jackpot6000

Likeledes på mindre innsatser enn maksimale mynter, er avkastningen på veldig lave 74,9% – 79,2%. På maks mynter er det en langt vennligere RTP (retur to player) på 95,1% – 98,9%. Så vi vil aldri anbefale at du spiller på denne maskinen på noe mindre enn med maksimalt antall mynter.

Hygg deg med Jackpot 6000 på mobilen

Liker du å spille på farten kan vi glede dere med at denne spilleautomaten er optimert for alle mobile enheter. Bare du har internett er du i gang med denne klassikeren fra NetEntertainment. Med NetEnts utmerkede mobile Touch teknologi, vet vi det fungerer som smurt. Gjør det enkelt med store innsatser og Jackpot 6000 Touch-sporet vil gi mye moro. Lykke til!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]