Vi minner om hvordann du spiller ansvarlig uten å misse moroa

Du elsker ka-ching lyden fra en vinnende spilleautomat, men vet du hvordan du kan spille på ansvarlig måte? Mens spill på nett er en flott form for underholdning, bør den bli budsjettert for og nytes ansvarlig. Som å gå på kino eller delta i sportskamp, ​​kan spill bli enormt morsomt. Det blir imidlertid et problem når det ses som en måte å tjene penger på eller løse økonomiske problemer. Eller når spillingen kanskje en dag tar overhånd.

Vet du hvordan du kan spille på ansvarlig måte?spilleautomat

Gambling er ikke iboende uansvarlig, men det blir farlig når følgende tegn vises:

  • En konstant opptatt av gambling og den neste muligheten til å spille
  • Du tenker bare på spill hele tiden
  • Tilbringer mer og mer tid foran skjermen
  • Du mister interessen for andre hobbyer eller aktiviteter
  • Tilbaketrekking fra venner og familie
  • Du ser behov for å låne penger til å finansiere sine spill

Sett deg et detikert spillebudsjett og andre tips

Hvis du vil vite hvordan du spiller på ansvarlig måte, tildeler du en viss tid i kasinoet per sesjon. Slik unngår du å overdrive. Hold en egen konto for pengespill, slik at den ikke kan hentes fra hovedkontoen din, og at det er lettere å holde oversikt over utgiftene dine.

Spill alltid på bare én spilleautomat om gangen – å spille flere maskiner på en gang er bundet til å forårsake overforbruk. Ikke lån penger til å spille for. Som det sies: “Ikke spill med penger du ikke har.”

Spill når du føler deg positiv og glad, heller enn i vanskelige tider. Når det er deprimert, sint eller under press, blir gambling en høyrisikosituasjon. Skulle du kjenne at det er som om spillingen har overtatt livet ditt er det på tide å snakke med noen. Lykke med alle dine trygge spill på nettet!