Vi kårer de beste nylanserte spilleautomatene i Januar 2019

Queens, gudinner, munker og en legendarisk hestjockey er midt i oppmerksomheten i vår oppsummering av Januar 2019. Denne listen er en subjektiv liste av de spilleautomatene som har imponert oss mest i Januar. Se fram til spill fra noen av de fineste spillstudioer som Inspired Gaming, Play’n GO, Pariplay og NetEnt.

Inspire Gaming bringer gudinnen av Amazonas til casino- lobbyene med to progressive jackpotter. På sin side overrasker Play’n GO oss med et 3 × 3 spillvindu på Queen’s Day Tilt som betaler for vertikale og horisontale kombinasjoner av tre symboler.

Pariplayens Xi You Ji følger pilgrimsreisen til munken Xuanzang og hans tre disipler. De er jakt etter den hellige scrollen med fem sporskiver med samleegenskaper og fire faste jackpotter.

NetEnt inngikk en avtale i 2018 med mesterjockey Peter Scudamore for å skape sin første sportsmerkede slot. Scudamores Super Stakes er sluppet akkurat i tide til finalen av 2018/19 National Hunt.

playngo4 spilleautomater du bør sjekke ut

Amazon Goddess: Inspire Gaming
Reis dypt inn i Amazonas regnskog på din søken etter å finne gudinnen – hun kunne belønne deg med en av to progressive jackpotter etter at Inspired Gaming slått sin 2015-skaper i et progressivt spor.

Queen’s Day Tilt: Play’n GO
Som spor som Hugo GOAL har vist, kan det være spennende spill med 3 × 3-format i stedet for det vanlige 5 × 3 hjulsettet. Spesielt når de kommer med noen fantastiske funksjoner og høyt vinnermuligheter. Queen’s Day Tilt har en spesiell symbol drop mekaniker som vil tildele vinner for minst to tilstøtende symboler, enten horisontalt eller vertikalt.

Xi You Ji: Pariplay
Du er invitert til å bli med munken Xuanzang og hans tre disipler. Sun Wukong, kjent som monkey king, Zhu Bajie, en halv gris, halv menneskelig karakter, og Sha Wujing, en forbannet kriger. Ta del i deres pilegrimsreise for å finne hellig ruller. Nå toppnivået og du vil vinne en av de fem faste jackpots.

Scudamores Super Stakes: NetEnt
I 2018 sikret NetEnt vellykket en avtale med en av Storbritannias beste i hesteveddeløp. Peter Scudamore har gitt sitt navn og stemme til et sett med fem spilleautomater med 20 betalingslinjer. Som forventet dreier det seg om hesteveddeløp med Peter’s Classic Cup, et Bet Slip side spill og tilfeldige hestesko wilds.