Vera&John Halloween-kampanje helt fram til den 31 Oktober

Denne måneds lange kampanjen vil se spillere belønnet hver eneste dag takket være en tidsplan fullpakket med sjanser til å vinne. Uten ytterligere ado, la oss stirre inn i mørket og se hva som stirrer tilbake på Vera og John i oktober.

VeraJohn20 freespins uten innskudd på Zoom
200% Opp til 1.000 Kr + 100 freespins
Kundeservice 24/7
Spill Nå!

Konkurranser hver eneste dag! Denne kampanjen varer helt til den store dagen selv, 31. oktober. Inntil da har spillerne muligheten til å kvadre mot hverandre i strid med en del av de fjellene i kontanter som er i ferd med å få tak i denne kampanjen.

Bli med i skumle turneringer

Hver dag vil en ny turnering bli annonsert, og spillerne har til 09:59 den følgende dagen for å gjøre sitt beste for å komme seg til toppen. Mellom mandager og torsdager varer turneringene 24 timer. På fredager starter turneringen klokken 10.00 og fortsetter i 72 timer, noe som gjør det til en weekend-lang affære som sikkert vil appellere til spillere som elsker lange spilleøkter på sofaen!

Vera&John Halloween-kampanje helt fram til den 31 OktoberDaglige premier

Hver turnering vil tildele pengepremier. Det er riktig – hver dag i oktober belønner Vera og John spillerne på toppen av av ledertavlen motta kontantpremier.

Noe nytt hver dag

Mandag til torsdag har de daglige turneringene en premiepott på EUR 1500, med de ti beste spillerne som tar hjem en pengepremie. Helgeturneringene, som starter fredag ​​morgen og slutter på følgende mandag. Den har en premiepott på EUR 5 000 kontanter som deles mellom 29 spillere.

Gå over til turneringssiden for å se hva dagens utfordring handler om. Alle turneringene er basert på et leaderboard, men hver kan ha en annen måte å gjøre fremgang opp på topplisten.
Turneringssiden vil fortelle deg hva du må gjøre for å konkurrere, de valgte spillene for dagen du kan spille og en praktisk guide til hvordan konkurransen fungerer. Det er også en lys rosa knapp som lar deg delta i kampanjen – klikk på “Delta nå” for å prøve deg på dagens konkurranse. Premier i daglige og weekend turneringer utbetales så snart turneringen er avsluttet. Lykke til!