Uansett hvor lenge du har spilt online slots synes det alltid å være nye alternativer

Spillleverandører som Playson jobber kontinuerlig for å bringe spillere mer variasjon og utsøkte spillalternativer. Deres nyeste spillutgivelse, Crystal Crush, er noe ut av denne verden som bryter fra normen og gir spillerne en unik gameplay.

Slotsons Casino20 freespins uten innskudd på Wild Wild West
200% Bonus opp till 25.000 KR + 180 freespins
Bonus på innskudd 2 og 3
Spill Nå!

Begynn å knuse krystaller for seier

Crystal Crush er et helt nytt videospor som tar deg bort fra barrierer av vanlige hjul og betalingslinjer. Spilleautomaten drevet av Playson ser mer ut som et av spillene du finner på sosiale medier, og har en Candy Crush-følelse for det.crystal crush

Istedenfor vanlige hjul kan du forvente å nyte din gameplay-handling som foregår på et sekskantet rutenett. Vinnende kombinasjoner blir opprettet når du lander klynger med 5 eller flere matchende symboler ved siden av hverandre. Du kan spille spillet fra så lite som 0,25 per spinn til maksimalt 100 mynter per spinn.

Detaljer om Crystal Crush

Det er et medium til høy variansspor som gir deg muligheten til å vinne opptil 409 ganger din innsats i en enkelt tur. Du vil merke at spinnene er ganske forskjellige, hver gang du trykker på knappen, forsvinner symbolene fra sekskanten og nye symboler fyller den. Playson klarte å skape noe vakkert og unikt ved å bruke enkle små symboler. Det er stjerner, måner, tårer, kløver og flere symboler på spillet som tildeler forskjellige utbetalinger.

Symboler

Det er omtrent 61 forskjellige symbolposisjoner satt i denne 6-sidige formen. Hver gang en klyngevinne er opprettet, vil nye symboler fylle sin plass og muligens skape en annen vinnende kombinasjon.

Bonusfunksjoner å se frem til

Du vil legge merke til at for hver av de vanlige symbolene på skjermen er det en fremdriftslinje, og hver gang du fyller en vil du få bonuser som påvirker dette symbolet. Alle krystalliserte symboler kan brukes til å fylle fremdriftslinjen til det tilsvarende fargesymbolet. Nøkkelen er å knuse de krystalliserte symbolene ved å danne en seier ved siden av dem. De knuste symbolene vil da bli normale symboler, og med hvert tredje knust krystallisert symbol får du et nytt bonusnivå. Det er 6 nivåer av bonus og hver tildeler noe annerledes. Lykke til!