Thunderkick ute med nytt spor: Jaguar Temple

Ingenting slår spenningen av å komme til å prøve et helt nytt spilleautomat for aller første gang. Og vi gleder oss alltid til å prøve ut spilleautomater sluppet fra Thunderkick. Med nye bonusfunksjoner, spennende temaer og store nye vinnermuligheter er deres spill alltid en god-nyhet. Fans of Thunderkick-slots kan se frem til et helt nytt spilleventyr med Jaguar Temple. Vi har prøvespilt denne allerede. Les videre for detaljer.

Utforsk Jaguar Temple

Jaguar Temple er en 5 hjul og 20 paylines slot utviklet av gjengen bak Thunderkick Gaming. Med dette sporet får du reise dypt inn i fjellene i Sør-Amerika hvor du vil oppdage et Inkarike. Sporet kommer med vakker grafikk og flott detaljerte Aztec-symboler. Du kan nyte sporet på en hvilken som helst desktop, nettbrett eller mobile enhet. Denne spilleautomaten anses å være et lite til middels varianse spor med en RTP på 3,9%. Den tildeler store gevinster på opptil 2045 ganger din innsats mulig på ett eneste spinn!Thunderkick ute med nytt spor: Jaguar Temple

Bortsett fra fantastisk grafikk og store gevinster har Jaguar Temple også spennende bonusfunksjoner. Du kan forvente gratis spinn, utvide wilds og mange flere som vil gjøre dette Inca eventyret enda mer minneverdig.

Derfor digger vi Thunderkick

Thunderkick er en av de forreste i bransjen når det gjelder topp kvalitet spilleautomater. Denne gjengen strekker seg virkelig langt for å skape spilleautomater som underholder spillere gjennom den beste grafikken og den beste lyden. Opplev en spennende verden i jungelen med Jaguar Temple.

Bonusfunksjoner å se frem til er Wild, Jaguar Mega-symbolet og Sticky Wilds. Avdekke store skatter i Inca-riket. La virkeligheten ligge og avdekk fantastiske skatter i dette skjulte Inka-riket. Trigg fram spennende bonusfunksjoner og spinn deg til overlegen seier fra hvor som helst når som helst. Bli blant de første til å prøve denne splitter nye spilleautomaten på noen av våre flotte norske nettcasino.