Ta fram danseskoene nyttårsaften med disse svingende sporene

Slots med danse-tema er inspirert av forskjellige populære dansestiler. Utformingen av disse spilleautomatene inneholder vanligvis mange farger, lys og spesialeffekter. Med dansende spilleautomater kan du ikke bare bli rike hvis du får jackpotten. Men de har også mye moro.

At the Copa

At the Copa er et BetSoft spilleautomat videospill som har 5 hjul og 30 betalingslinjer. I tillegg har spillet en bonusfunksjon, gratis spinn og utmerket 3D-grafikk. Wild fungerer som en utvidelse, som ønsker å ta over hele hjulet. Skulle spillerne få 3 dansesko-symboler vil dette automatisk aktivere gratis spinn i bonusen. Før en starter spillingen må du først velge en dansepartner, som vil slåes om til et wild symbol. Spillerne må holde øye med de røde chili pepperne, da de kan vinne en av de 3 jackpottene som er tilgjengelige med disse.

Disco Spins

Disco Spins er en spilleautomat utviklet av NetEnt og satt i en nattklubb. Stig inn i klubben og nyt blinkende discolys og et opplyst dansegulv. Dansegulvet fungerer som wild i dette spillet som har 5 hjul og 20 betalingslinjer. Dette kan gi mange flotte gevinster mens det rykker i dansefoten.

Gee Gees

microgaming

Gee Gees ønsker å imponere deg med de morsomme disco-dansende hestene som er hovedfeltet i spillet. Drevet av Microgaming tilbyr spillet en klassisk trehjuls oppsett. For å motta den største prisen må du finne tre disco-baller på betalingslinjen. Den beste delen av jackpoten samt 10 vinnende kombinasjoner. Gee Gees har en av de høyeste jackpots for online fruktspor. Rocka til de lyse morgentimer!

Rock the Boat

Rock the Boat er en klassisk online slot som tilbyr 3 hjul og en enkelt betalingslinje. Utviklet av Microgaming, inviterer dette underholdende spillet deg til å rocke på båten. Med en av de mest kjente sangere av all tid – Elvis Presley. Myntbetegnelsen varierer fra EUR 0,25 til EUR 5, og innsatsen er laget med 1 eller 2 mynter per spinn. Wild er selvsagt Elvis selv, og han erstatter alle de andre symbolene for å fullføre en seier. Maksimal jackpot er 1800 mynter når du spiller et 2-myntspill og 800 mynter for et 1-myntspill. Lydeffekter og grafikk bidrar til en ellevill Rock the Boat opplevelse.