Spilleautomater for musikkelskere over 18 år

Esqueleto Explosivo

Thunderkicks morsomme og oppfinnsomme spor finner sted under den meksikanske dagen for de dødes festival. Det er stjernene Enrico Mortis og The Boners, et femdelt bånd av skjeletter med mange forskjellige fargede skaller. Rundene av skaller er faktisk hjulene, med 17 betalingslinjer. Hver gang du treffer en vinnende kombinasjon, vil bandet bryte ut i sang. I tillegg til romanen, er spillet lastet med funksjoner, inkludert Explosivo Wild-symbolet, Mucho Multiplikator og Dropping-symbolene. Bli med på fiesta du også!

DJ Wild

ELK Studios har skapt et neon-infused spor for dere som digger electro og trance. DJ Wild får blodpumpen igang når du velger en av de fire spillstrategier som følger med. Enten det er Jumper, Optimizer, Leveler og Booster. De alle tar en annen handling basert på utfallet av forrige spinn. Symbolene er en jumble av DJ-verktøy som å blande dekk, hodetelefoner, elektriske pianoer og lydkort. Festen er på Videoslots.com!

Karaoke Party

Alle utviklere er med på dansegulvet. Microgaming’s slot krever faktisk ikke at du skal synge, men du kan hvis du vil. Spillet er tema rundt en karaoke party bar, med de høyere betalende symbolene er grupper av venner som hyler i kor.Spilleautomater for musikkelskere over 18 år

Eller modige sjeler går helt solo. Får du tre Scatter-symboler utløses en Free Spin-bonusrunde der alle seiere blir tredoblet. Syng sammen (eller ikke) på BoaBoa!

Jimi Hendrix

Dette spillet bærer arven til NetEnts musikk-tema slots med en funky kunststil som matcher 60-årene da Hendrix gjorde sin beste musikk. Spillere kan lytte til noen av hans mest populære spor, inkludert Foxy Lady og Purple Haze. Dette er redaksjonens favoritt med god grunn!Hendrix selv er som en av symbolene i et spill som er full av wilds og gratis spin-funksjoner. Vil du sjekke ut denne spilleautomaten skal du bare gå til Casimba Casino!