PlayN Go gir oss skrekkblandet fryd på nye House of Doom

PlayN Go gir oss skrekkblandet fryd på nye House of Doom. Play’N Go har gitt ut enda et spor! Her har det gått helt vilt for seg med tanke på utgivelser i 2018. Denne gangen er det sporet House of Doom vi vil snakke om. Les mer om dette høyvarianse-spillet og hvor du kan spille online.

VeraJohn20 freespins uten innskudd på Zoom
200% Opp til 1.000 Kr + 100 freespins
Kundeservice 24/7
Spill Nå!

House of Doom er den nyeste tittelen fra Play ‘N Go som lander på ditt norske nettcasino disse dager. Den har 5 hjul og 10 betalingslinjer. Spill for så lite som 10c per spinn på PC og mobile enheter. Den har et heavy metal musikk/horror tema som gikk oss rett i fletta!

Tema

Besøk en guffen, lilla, hjemsøkt kirke. Her er det pentagrammer, hodeskaller, roser i brann og fandens oldemor. Symbolene er vakkert utformet med fine detaljer for estetikerne der ute. Pass på når Spåkona symbolet vises på et tilfeldig valgte hjul i basisspillet. I denne modusen vil du nemlig motta en expanding wild som kan gi hoderystende gevinster!PlayN Go gir oss skrekkblandet fryd på nye House of Doom

Når det gjelder funksjoner er det Skulls of Abyss Bonus Game-funksjonen som teller. Her kan du velge hodeskaller for å vinne pengepremier .Her kan du også møte på Doom Spins-funksjonen. I sistnevnte begynner du med 10 gratis spinn med House of Doom scatter.

Gratisspins i ubegrensede mengder

Med ubegrensede gratis spinn som skal vinnes, blir opptil 5 hjul fremhevet på hvert gratis spinn. Hvis Seer Wild eller House of Doom vil dukke opp på de fremhevede hjulene, ekspanderer de for å gi deg en wild. Dette betyr at du kan spille med 5 wild hjul på hvert gratis spinn! Med et ypperlig lydspor, kan du vinne 2500 ganger din totale innsats på hvert spinn. Så vi anbefaler at du sjekker ut House of Doom spilleautomat for flere detaljer. Du kan spille House of Doom på Vera&John – kom i gang med 20 innskuddsfrie gratis spinn.