Ny skjelmsk spilleautomat basert på Loke

De nordiske gudene blir ofte feiret og udødeliggjort i casinoindustrien. Vi kjenner til plenty av spilleautomater basert på vikinger og mytologien. Du kan spinne hjulene på slots som Thunderstruck, Guds Hall og Asgardian Stones for å finne nevne noen som er basert på Heimskringla.

Nå har en av de beste programvare-leverandørene i bransjen tatt for seg den slemmeste av alle nordiske guder. Loki har endelig sin egen online slot takket være iSoftbet! Vi er vilt begeistret. Finn fram sverd og mjød, her tar det helt av!

Legend of Loki

Bakteppet er mørkt og tøfft landskap på denne nye 20-linjers online-spilleautomaten fra iSoftbet. Gjengen hos iSoftbet har begynnt å få taket på grafikk i det siste. I Legend og Loki får man virkelig lyst til å se videre inn i denne magiske verdenen de har skapt.

På hjulene finner du mange kjente figurer. Selvsagt er det inkludert Odin, Thor og Hera. Du vil også få øye på det skjelmske ansiktet til Loki og lavest verdi er standard nummer symboler. Hvis du er en fan av bonusfunksjoner, vil du holde øynene oppe for bonussymbolene som inkluderer en scatter-ring og en Wild Mjölnir (aka Thor’s hammer).

Andre funksjoner

Med hvert spinn av hjulene vil du høre et forsiktig klikk når lydsporet bygger seg opp. Land en vinnende kombinasjon og lydsporet vil tute ut en triumferende melodi.isoftbet

Hvert av symbolene på hjulene kan brukes til å skape vinnende kombinasjoner med Loki som er mest lønnsomme ved 500 ganger du satser hvis du klarer å lande 5 i en enkelt kombinasjon! Hvis du trenger litt hjelp til å lande de vinnende spinnene, hold øynene oppe for Wild-symbolet.

Store bonusfunksjoner. Legend of Loki har 4 bonuser eller spesielle funksjoner for deg å utløse mens du nyter basisspillet.

Legend of Loki oppsummert

Dette er et av iSoftbet’s absolutt beste norske spilleautomater. Hvis du er klar til å starte ditt eget mytologiske eventyr (hvor gevinsten er ekte og spennende), kom deg til et hvilket som helst iSoftbet. Det er mange å velge mellom. Hva med VideoSlots? Opprett en konto, ta imot en generøs velkomstbonus, og nyt hvert spinn av hjulene på denne nye Legend of Loki online slot.