Ny hit fra Playtech du ikke vil gå glipp av: Gladiator!

Se på suksessen til den opprinnelige Gladiator-sporet, er den eneste overraskelsen om Playtechs beslutning hvor lang tid det tok. Ålage en oppfølger mener vi. Det første Gladiator-spillet i serien som var en løs tilpasning av Hollywood-filmen med samme navn, ble løslatt tilbake i 2014. Alle elsket den og den og mottok nesten universelt positive anmeldelser.

Det er litt overraskende at det har vært best i fire år for programvarehuset Playtech å utvikle en oppfølging. Nå kan spillere nyte spenningen og utslippene av Gladiator Road til Roma. En all-action slot tittel, som igjen er løst basert på Russell Crowe filmen.

Italienske hingster

Dette er teknisk sett den tredje avgiften i Playtechs Gladiator-serie, etter den famøse originalen. Og ikke glem dens oppfølging: Gladiator Jackpot. Men når det gjelder er det denne nykommeren – Road to Rome som regnes som et direkte oppfølger til den første utgivelsen. Konseptet er det samme: Ta til Colosseum og kjemp mot de andre gladiatorer, vinnende pengebeløp når du gjør.Ny hit fra Playtech du ikke vil gå glipp av: Gladiator!

Med Playtechs tradisjonelle format på fem hjul og 25 gevinstlinjer, er målet å avsløre tre eller flere matchende symboler i en vinnende kombinasjon. Fans av den opprinnelige filmen vil gjenkjenne tegnene som inneholder, fra Joaquin Phoenix Commodus til den legendariske Oliver Reed’s Proximo. Det finnes en rekke spesielle symboler som dukker opp i veien til Roma, inkludert Gladiator-ikonet som kan bli villig til å skape noen fantastiske vinnende linjer.

Gratis spinn

Du vil høre om gratis spinn: har spillet noe? Og hvordan hevder jeg dem? Vel, det er enkelt: bare land tre eller flere av scatter symbolet hvor som helst på hjulene dine. Disse vil betale ut fem, åtte eller tolv freebies avhengig av hvor mange du utløste funksjonen med. Spillerne føres deretter inn i Colosseum, hvor de kan velge fra skjoldene for å tjene mer. Gratis spinn, multiplikatorer, nudges, ekstra wilds og all slags godbiter.

Spillet i Vei til Roma ligner på sine forgjengere, men når det kommer ned til de visuelle aspektene i spillet. Playtech har virkelig slått til med sin nyeste utgivelse. Spillerne vil aldri trette av å høre triumf-lydsporet som går av når de lander et vinnende spinn!