Møt Pragmatic Play

Pragmatic Play er ledet av et team av kompakte, hardt arbeidende personer som strever for spillkvalitet i den elektroniske gamblingindustrien. Denne leverandøren har 80 + HTML 5 optimaliserte spor under beltet, tilgjengelig i 78 land. Det er nettopp derfor vi vurderer Pragmatic Play i dag. Selskapet skaper virkelig solide, godt sammenlagte slots som fortjener litt oppmerksomhet. Bortsett fra det har Pragmatic Play selv oppnådd ganske mye i sin korte historie. Finn ut mer om hva som gjør Pragmatic Play et vellykket selskap ved å lese gjennomgangen nedenfor.

Mer om Pragmatic Play

Etter å ha blitt etablert i 2007, er Pragmatic Play godt over et tiår gammelt på dette punktet. Det har sikkert kommet langt siden de årene, som det fremgår av produktene selv. Det har også vunnet en rekke priser underveis, i anerkjennelse for sine prestasjoner. Men du kan lese mer om de i neste avsnitt hvis du er interessert.Møt Pragmatic Play

Pragmatic Play kan skryte av at det er en av de raskest voksende mobile leverandørene for iGaming. Det er også preget av å ha ‘unike in-house’ produkter som virkelig er et arbeid av kjærlighet. Konsekvent har Pragmatic utgitt high-end kvalitet slots som kan skille hode og skuldre over resten. Faktisk er det stolt av å ha muligheten til å tilpasse spor etter kundens behov. Som – la oss innse det – i utgangspunktet gjør hver annen leverandør også.

Basert på Malta

Basert på Malta selv, er leverandøren lisensiert under en rekke anerkjente titler. Nemlig, UKGC (United Kingdom Gambling Commission), MGA (Malta Gaming Authority) og Curacao. Når det gjelder lov og sikkerhet, har Pragmatisk definitivt dette området dekket. Som gir spillerne ro i sinnet at disse produktene er 100% rettferdige og sikre.

Selvfølgelig, dette er hva selskapet sier om seg selv. Og det er sant – Pragmatiske spilleautomater og spill har en raffinert kant til dem.