Kjeder du deg skal du prøve disse top 3 Microgaming spilleautomatene

Spilleautomater kommer i mange forskjellige former og farger produsert av en rekke spillutviklere. Spillprodusenten Microgaming har en imponerende portefølje med dusinvis av titler. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, presenterer vi deg med de beste spilleautomatene fra Microgaming. Subjektivt selvsagt, men når det gjelder gevinstpotensial, spill og generell underholdning er disse sikkerstikk.

Nummer1: Game of Thrones

HBO TV-show på hjulene. Du kan spille sporet med enten 15 betalingslinjer eller 243 Win Ways som gir deg litt høyere avkastning til spilleren når du spiller med betalingslinjer. Scatter er det høyeste betalende symbolet du betaler for. Å spille minst 3 scatterere i en runde utløser Free Spins-modus. Games of Thrones: Baratheon, Lannister, Stark eller Targaryen. Hvert hus tilbyr en viss pakke, og du kan velge hva som passer deg best.

Mega Moolah

Mega Moolah er kongen av alle jackpot-spilleautomater du tar ditt spilleautomat til den afrikanske bushen. Du spiller med ville dyr på hjulene til disse 25 betalingslinjesporene. Disse dyrene inkluderer løver, elefanter, sebraer og trivelige giraffer. Mega Moolah har fire progressive jackpotter du kan vinne store gevinster på. Du kan vinne noen av premiepottene i bonusspillet som kan utløses tilfeldig i tillegg. I bonusspillet kan du gi bonushjulet et spinn. I tillegg til Jackpot-bonusspillet, kan du få mest mulig ut av Wild Symbols, Scatters og Free Spins. Ta livet ditt på safari. Treff Mega Moolah-jackpotten og bli en øyeblikkelig multimillionær!

Immortal RomanceKjeder du deg skal du prøve disse top 3 Microgaming spilleautomatene

Immortal Romance har et vampyrtema og dreier seg om historien om vampyrer. Dette litt spooky sporet har fantastisk grafikk og spennende funksjoner for å trylle frem udødelige gevinster. Immortal Romance har 243 måter å vinne på hvis du treffer riktig. I Free Spins-modus passerer du gjennom forskjellige nivåer, og hvert nivå eies av en av vampyr-karakterene som gir deg forskjellige statister per nivå. Gå for litt romantisk nifs stil og treff den stort på denne veldesignede spilleautomaten med ekstra gryss og gru.