Her er vår liste over de 5 beste Dragetema spilleautomater

Den episke serien Game of Thrones er i full sving. Vi vil forhåpentligvis få svar på alle spørsmålene vi har ventet på hele denne tiden. For å feire retur av dette episke dramaet, har vi samlet en liste over våre 5 favoritt drage-tematerte spilleautomater.

game of thrones Her er vår liste over de 5 beste Dragetema spilleautomaterGame of Thrones (Microgaming)

Hvilket bedre sted å starte enn den offisielle Spill av Thrones-sporet. Dette 5-hjuls spillet kommer i to versjoner – 15 betalingslinjer og 243 måter å vinne. Vi anbefaler på det sterkeste 243-måter versjonen, selv om den 15 betalingslinjeversjonen også kan tilby noen anstendige økter. I vår ydmyke mening er 243-måten versjonen en av de beste av alle merkede spilleautomater noensinne utgitt, og er fremdeles til i dag et spill vi ofte vender tilbake til. Det er utrolig godt balansert og kan levere fantastiske treff i basisspillet gjennom sin fullt stablede wilds. Det er også 4 forskjellige bonuser å velge mellom her.

Dragonz (Microgaming)

Visuelt kan Dragonz ha mer felles med Pokémon enn Games of Thrones. Uansett, sentralt i historien her er fire quirky og fargerike drager som vi kjenner som Gobble, Frost, Switch og Flint. Med 5 hjul og 243 måter å vinne, er det 4 forskjellige gratis spinn bonuser å spille, hver vert for en av de 4 drager. Flint vil puste flammende wilds på hjulene som kan gi deg opptil 10 wilds på siste tur. Medium varianse, men du kan vinne et stort 3,583 ganger din innsats fra en enkelt tur.

Dragon Born (Big Time Gaming)

Dragon Born er en av Big Time Gaming sanne klassikere. Med 6 hjul og spilt ved hjelp av den utrolig populære Megaways-motoren, er det plass til opptil 117 649 måter å vinne når utvidet til maksimal tilstand. Basisspillet kan gå her og det er muligens enda mer spennende enn bonusen. Hold øye med Harlequin som gjør hjulene til helt stablede wilds, samt øke dem med multiplikatorer på opptil x7. Kombinert kan disse multiplatørene levere betydelige gevinster.