Feir St.Patricks Day med noen herlige Irske spilleautomater

Nesten alle gambler i verden har kalt på “the luck of the Irish” minst et par ganger i livet. Begrepet ser ut til å ha begynt som et gammelt gruveuttrykk. Det oppstod etter at mange irske amerikanere fant formuer under gull og sølv rushes i det 19. århundre. I dag vil de fleste som hører dette uttrykket bare tenke på lykke generelt – spesielt hvis de i det minste har en liten forbindelse med Irland gjennom deres aner.netent

Mer enn det, Irland er en nasjon som kommer med vakre, nesten magiske landskap. Mettet av grønt i alle nyanser. Det har gjort det til et populært tema for spilleautomater. Nesten alle leverandører har en eller annen spilleautomat med Irsk tema. Herlig med firkløver og irsk folkemusikk!

Våre utvalgte Irske Spilleautomater

Golden Shamrock (NetEnt):

Lyseblå himmel, gullbarrer og gryter med gull – hva mer kan du be om fra en spilleautomat basert på den grønne øya? I Golden Shamrock matcher du noen veldig stereotype symboler for gode gevinster. Her er det lyse grønne hatter og de klassiske “leprechauns” (tusser). Tussen gir et wild symbol i dette spillet, mens scatters kan tilby deg andre måter å tjene gratis spinn på. Herlig lydspor får dansefoten i gang.

Pot O ‘Gold (NextGen Gaming):

En klassisk spilleautomat som helt klart er et spill som kommer rett ut av Irland. Med bare en betalingslinje kan du tenke at denne tittelen vil bli kjedelig fort. Men, en wild 5x multiplikator finnes på hjulene. Samt potensialet for å tjene bonusspinn når du satser på maksimalt tre mynter.

Shamrock Isle (Rival Gaming):

Fra det øyeblikket du laster inn dette spillet vil du bli møtt av en endeløs strøm av bilder som fremkaller tanker om Irland. Det er som alltid leprechauns, men du vil også se overflødige potter fylt med gull. Firkløveren og fantastiske dyr, som enhjørninger finnes også her. I bonusspillet vil du motta masse gratisspinns.