En ny Terminator spilleautomat er ute!

Terminator Genisys er fra Playtech og kan spilles på online casinoer som du kan finne her på våre sider (hvis de har Playtech). Hit-filmen Terminator Genisys var den femte i Terminator-franchisen. Det ble utgitt i 2015. Men scenen på denne spilleautomaten er satt til 2029. Det innebærer tidsreiser tilbake til 1984 og 2017, og dette gjenspeiler i merkevarespillet. Terminator Genisys er tilgjengelig på alle enheter og plattformer.En ny Terminator spilleautomat er ute!

Spilleautomaten i den vanlige 5×3 hjulstruktur med 25 betalingslinjer. Liker du sci-fi vil du bli veldig glad. De høye symbolene er karakterer fra filmen. Det inkluderer John Connor (Jason Clarke), Kyle Reese (Jai Courtney), Sarah Connor (Emilia Clarke), Cyborg T-800 og Terminator (Arnold Schwarzenegger). Kunstverket er fantastisk. Det er fire forskjellige wilds i tillegg på denne spilleautomaten.

I’ll be back!

Terminator Car Chase Bonus-funksjonen utløses tilfeldig under noen spinn av spillet. Du må hjelpe Sarah og Kyle flykte fra T-1000. Du må velge en av T-1000 symbolene for en pengepremie på opptil 10 ganger innsatsen din. Gled deg over en multiplikator på opptil 5 x eller et respinn-symbol. Det siste alternativet lar deg velge flere T-1000 symboler som gir deg flere premier. Når du lander tre Genisys scatter symboler samtidig på hjulene 1, 3 og 5, får du velge mellom de to gratis spinnfunksjonene som tilbys. Begge respinns vil ta deg tilbake i tid.

Mange freespins å hente

1984 Free Spins har premier 10 gratis spinn. Du vil finne rustne fat på toppen av hvert hjul. Tredd Terminator fatet og få en Gold Multiplikator wild. Den vil tildele en verdi på 2x, 3x eller 5x. Disse ville symbolene vil låse på plass til de hjelper til å danne en vinnende kombinasjon. Under funksjonen vil Terminator Wilds vises stablet på hjulene for å gi deg enda større utbetalinger.

Den 2017 Free Spins-funksjonen tildeler også 10 gratis spinn. På toppen av hver hjul er en holografisk projektor. På noen gratis spinn under bonusfunksjonen, kan tallene som vises på siden av hjulene skyte noen av projektorene for å lage et stablet Genisys wild symbol fylle hele hjulet. Disse vil også låse på plass til du hjelper til med å vinne en vinnende kombinasjon. 2017 Free Spins har høyere varians og passer bedre til aggressive spillere.